Back to All Events

Bezoek André Ostertag en Van Volxem - Visite André Ostertag et Van Volxem

De maand september is de maand waarin verschillende domeinen hun nieuwe jaargang voorstellen. Ik verheug mij er dan ook op om 2 van ’s werelds beste witte wijn producenten te gaan bezoeken op maandag 8 september 2014. Om 09u00 hebben we afspraak bij Domaine André Ostertag, waar we een rondleiding in zijn wijngaarden krijgen gevolgd door een proeverij van de jaargang 2013 en een aantal wijnen van 2012.
Rond de middag lunchen we samen met Thomas Larmoyer, rechterhand van André Ostertag en mogelijkerwijs André himself. Om 13u00 reizen we naar Wiltingen waar we rond 15u30 worden verwacht door Roman Niewodniszanski van Weingut Van Volxem voor een bezoek aan zijn indrukwekkende wijngaarden tegen de steile hellingen aan de Saar, gevolgd door een proeverij en diner. Rond 21u sluiten we de dag af en kan u kiezen om te overnachten in de buurt van Wiltingen of terug naar huis te rijden. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Wij vragen wel voor eigen vervoer te zorgen. Van zodra ik alle inschrijvingen heb kunnen we afspreken hoe we ons hieromtrent het beste organiseren. Om praktische redenen wil ik jullie vriendelijk verzoeken mij voor 25 augustus 2014 te laten weten op welke manier jullie hier aan wensen deel te nemen. Graag ook een seintje indien het niet past. Indien er personen zijn die bijvoorbeeld enkel het domein Ostertag willen bezoeken is dat uiteraard perfect mogelijk. Hierin beslist iedereen vrij als hij al dan niet het volledige programma afwerkt of slechts een deel ervan. Voor bijkomende inlichtingen kan u mij bereiken op 0497 58 38 00.

Cher client, 

La visite de deux domaines pour lesquels vous avez été invité le 9 Juin dernier a été annulé en raison des inscriptions insuffisantes et annulations tardives. C'est pourquoi j'ai prévu une nouvelle visite le lundi 8 Septembre 2014. Nous visiterons seulement deux domaines mais pas les moindre. 
Aussi bien André Ostertag comme Weingut Van Volxem sont au sommet de leur pouvoir faire dans l'élaboration des vins blancs. Ils prendront le temps de nous faire visiter leur vignobles magnifiques et déguster leurs vins de 2013 et 2012. Les deux domaines sont des pionniers dans la biodynamie. 
J’espère de pouvoir compter sur votre présence pour une journée mémorable. 
En pièce jointe vous trouverez toutes les informations sur ce voyage de vin. 

Dans l'espoir d'une réponse positive, veuillez agréer,
mes sincères salutations,

Frank Fissette
Inscrivez-vous pour notre Lettre d'Information!