Domaine André Ostertag te Epfig

“Ik wil wijnen maken zoals poëzie, wijnen die het unieke karakter van deze prachtige streek weerspiegelen”.

André Ostertag werkt sinds 1998 volledig biodynamisch. Voor hem is deze manier van werken de enige ‘juiste’. Het respect en de gevoeligheid waarmee hij de natuur en poëzie benadert, komt in zijn wijnen tot uitdrukking. De consequente doorvoering van het gekozen biodynamische model, met alle inspanningen, teleurstellingen en wonderlijke ervaringen, is waarneembaar in alles wat uit zijn begaafde handen komt.

De wijnen van André staan op de wijnkaarten van ’s werelds beste restaurants en indien men de prijzen van zijn wijnen vergelijkt met de uitzonderlijke kwaliteit moet men toegeven dat ze binnen de huidige mondiale context ver onder de marktprijzen liggen.

website: Domaine André Ostertag

In de kijker

  • 2014 Sylvaner, 'Vieilles Vignes'

  • 2016 Riesling Muenchberg, Grand Cru